У Житомирі ЖК «Фаворит» пропонує квартири в розстрочку без першого внеску

Без категорії

У Житомирі в ЖК «Фаворит» триває акція 24 квартири в розстрочку на 24 місяці без першого внеску під 0%.

Про це Репортер повідомили у прес-службі забудовника.

«З нагоди 24-річчя компанії «Фаворит» ми вирішили зробити приємний подарунок усім, хто лише планує покупку власного житла. Ми пропонуємо придбати на вигідних умовах квартири різних типів та розмірів. В короткі терміни ми укладаємо угоди з клієнтом, після чого він може розпочинати ремонт та заїжджати», – розповідає керівник центру продажів ЖК «Фаворит», Ірина Струтинська.

В акції беруть участь квартири у двох зданих в експлуатацію будинках.

«Багатоповерхівки у ЖК «Фаворит» зводяться за усіма державними будівельними нормами та з використанням сучасних та енергоефективних технологій. До того ж, ми активно працюємо над тим, аби нашим мешканцям було комфортно не лише у квартирі, але й за її межами. Так, на території житлового комплексу є зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, тренажерна зала «Favoryt Gym», аптека, відділення банку, парковка та інше. ЖК «Фаворит» знаходиться під цілодобовою охороною та відеонаглядом. А поруч розташовані дитячі садочки, ліцей, маркети, торгово-розважальний комплекс та інші заклади», – продовжує Ірина Струтинська.

Зараз у ЖК «Фаворит» триває зведення 10-поверхівки на 261 квартиру. Традиційно на першому поверсі розташовані комерційні приміщення, які ідеально підійдуть для магазинів, кав’ярень, офісів та іншого.

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ продажів за адресою: м.Житомир, вул.І.Сльоти, 49-д, або за телефоном: (098) 461-65-69.