У Житомирі стартує новий футзальний сезон

14 жовтня стартує Відкритий Чемпіонат міста Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2017/2018 років. 

Цьогорічний розіграш Чемпіонату міста буде присвячений 20-й річниці створення Житомирської обласної федерації міні-футболу (футзалу), яку було засновано у 1998-му році, а тому протягом сезону на команди й на вболівальників очікує маса сюрпризів. Церемонія відкриття Чемпіонату розпочнеться об 11:00 у залі ФОКу (вул. Кибальчича, 9), на відкритті очікуються керівники міста та Асоціації футзалу України.

Ювілейний Чемпіонат може похизуватися як достойною кількістю учасників – 36 команд у трьох лігах, так і широкою географією турніру. Окрім міських клубів, участь у Чемпіонаті м. Житомира візьмуть команди з Житомирського району –тетерівський«Дангард», ФК «Левків» та «Anserglob» із с. Довжик, а також олевський«Штурм-Полісся», срібний призер минулорічного розіграшу Чемпіонату Житомирської області – СК «Коростень», та новачок турніру – «Імпекс-Граніт» з Нової Борової.

Як і минулого року Чемпіонат Житомира буде відбірковим етапом Чемпіонату Житомирської області, адже окрім міста Житомира відбіркові футзальні етапи пройдуть і в інших містах нашої області.