Відомі компанії об’єднуться для нових рішень у сфері цифрових вивісок

NEC Display Solutions оголосила про співпрацю з Canonical – компанією-розробником операційної системи Ubuntu Core, і Screenly – виробником провідного програмного рішення для цифрових вивісок на базі Raspberry Pi. 

Це одне з кількох партнерських угод NEC з розробниками програмного забезпечення для цифрових вивісок (Digital Signage), що використовують Raspberry Pi. Подібна співпраця сприяє створенню інноваційних рішень Digital Signage, в яких застосовуються широкоформатні дисплеї NEC серії P і V з діагоналлю 40-55 дюймів і обчислювальний модуль Raspberry Pi Compute Module 3 (CM3), що забезпечує високий вплив візуального контенту в інтегрованому пакеті для професійних аудіо-/відеододатків.r.

Потужна платформа Digital Signage від Screenly дозволяє легко керувати як невеликими, так і великими інсталяціями, націленими на такі сегменти як роздрібна торгівля, виробництво і продаж продуктів харчування і напоїв, освіту, транспорт і корпоративні офіси, які можуть за допомогою даної платформи демонструвати контент своїм клієнтам. 

Джатін Бхатт (Jatin Bhatt), менеджер NEC Display Solutions Europe зі стратегічних альянсів, зазначив: «Компанії шукають високонадійні технології для подальшого вдосконалення і розширення областей використання цифрових рекламних вивісок. Співпраця з Canonical і Screenly дозволяє ефективно інтегрувати функціональні можливості Digital Signage і функції управління контентом в один інтелектуальний пристрій, задіюючи потужні можливості Raspberry Pi CM3 безпосередньо в наших дисплеях серії P і V. Все разом це утворює просте, але дуже безпечне, самодостатнє і ефективне рішення для додатків Digital Signage».

Новые решения для индустрии Digital Signage. Disima предлагает разработку облачного программного обеспечения для цифровых вывесок. Управляйте своими экранами не выходя из офиса. Все детали на сайте.