Вже більше сотні житомирян проголосували за бюджет участі

Сьогодні житомиряни почали голосувати за проекти громадського бюджету міста Житомира, переможці серед яких будуть профінансовані з міського бюджету і виконуватимуться в 2018 році. 

Станом на 12:00 – більше сотні людей вже проголосувало. Таку інформацію надають у міській раді.

Голосування триватиме до 10 жовтня 2017 року.

У цьому році можна вибрати одночасно 5 найкращих проектів з-поміж 60 поданих жителями міста.

Переможців буде визначено 14 жовтня за кількістю отриманих голосів серед проектів. Загальна сума, що виділяється з міського бюджету на проекти – 12 млн грн.

Як писав Репортер, минулорічний бюджет участі надихнув міську владу Житомира продовжити цей проект цього року.

Підтримати проекти можуть жителі міста Житомира за допомогою:

1) електронного голосування: на сайті Житомирської міської ради pb.zt-rada.gov.ua. Необхідно зареєструтися, у вікні реєстрації завантажити сканкопії (або фотографії) першої сторінки паспорту та документу, що підтверджує приналежність до міста Житомира (реєстрація в місті Житомирі/студентський квиток/довідка з роботи), вибрати проекти зі списку і голосувати за ті ідеї, які, на вашу думку, є найпріорітетнішими для покращення міста.

2) Проголосувати в пунктах для голосування: прийти до Житомирської міської ради, Корольовської районної рада чи Богунської районної ради, показати консультанту паспорт та документ, що підтверджує приналежність до міста Житомира (реєстрація в місті Житомирі/студентський квиток/довідка з роботи).

3) з 10:00 до 19:00 (у будні дні), з 11:00 до 15:00 (у вихідні).

Проголосувати можна, якщо:

– Місце проживання особи зареєстроване у м.Житомирі, що підтверджується паспортом.

– Підприємство, установа чи організація, де працює відповідна особа, зареєстроване у м.Житомирі, що підтверджується довідкою з місця роботи.

– Особа навчається у м. Житомирі, що підтверджується студентським квитком.