Як правильно голитися

Без категорії

Розслабтеся. Навіть якщо ви спізнюєтеся на важливу зустріч, поспіх тільки збільшить шанс того, що ви зробите помилку і поріжете шкіру. Спокій – ключ до правильного гоління.

При голінні дотримуйтесь простих правил:

лезо бритви має бути перпендикулярно напрямку його руху;

не варто надмірно вдавлювати лезо в шкіру, рухи повинні бути м’якими і легкими;

при необхідності, натягніть шкіру, щоб уникнути утворення складок на шкірі.

Спершу голіть у напрямку росту волосся. При необхідності, повторно нанесіть захисну піну або гель і поголіться проти напрямку росту волосся. Це дозволить досягти найбільшої чистоти гоління.

Черговість гоління не грає важливої ролі і є справою смаку. Автор вважає за краще голитися в такій послідовності: шия -> щоки -> підборіддя -> вуса. Експериментуйте і виберіть той порядок гоління, який здасться вам найбільш зручним.

При необхідності, використовуйте спеціальне лезо-тріммер, яке присутнє на деяких бритвах, для того щоб поголити складні ділянки, такі як верхня губа, або скроневі області. Крім того, ви можете використовувати тріммер для того, щоб з вражаючою точністю надати форму вашій бороді або вусам.

Періодично обмивайте лезо під краном, щоб очистити його від збритого волосся і піни. Не варто витирати леза об що-небудь, або стукати бритвою по умивальнику. Це може пошкодити тендітну конструкцію леза.

Після гоління, встановіть бритву на її тримач.

Помийте обличчя холодною водою. Це закриє пори на обличчі. Після цього акуратно витріть рушником обличчя.

Правильно голитися, значить обробляти поголений ділянку обличчя бальзамом після гоління або іншим зволожуючим засобом. Якщо цього не зробити, висока ймовірність появи роздратування на шкірі.

Мужчины! Все, кто бреется конечно 🙂 Советуем BritvaMag.com.ua интернет-магазин, где вы найдете все необходимое для бритья. Известные марки, огромный выбор.