Житомирській фірмі, пов’язаній із депутатом облради від БПП, сільська рада відмовилась віддавати 5-мільйонне утеплення школи

Корнинська селищна рада уклала  сьогодні Договір щодо термомодернізації Корнинського НВК “Загальноосвітня школа І ступеня” із попільнянським ТОВ “СВП Мастер”, а не житомирським ТОВ “ТЕТЕРІВ-БУДПРОЕКТ”, хоч останні на тисячу гривень запропонували менше під час аукціону.

Про це йдеться в системі Прозоро.

Житомирян дискваліфікували, бо побачили проблеми в документації, а також зазначили, що фірма орендує техніку у ФОП Подік А.О та “Елітбуду-1”. А ціну оренди не зазначає. Фірма вже оскаржила це рішення сільради.

Нічого дивного, адже ТОВ “Тетерів-Будпроект” заснувала Ірина Самсонюк. Статутний внесок – 100 грн. А от компанію пов’язують із депутатом обласної ради від БПП та давнім будівельним улюбленцем влади Анатолієм Подіком, у якого і орендує Самсонюк техніку. І, певно, не тільки техніку.

Як писав Репортер, фірма Самсонюк замовили за 12 мільйонів реконструкцію обласного медичного центру вертебрології і реабілітації у Житомирі. Фірма виграє і інші ремонти.

Киянам заплатять 5 млн 124 тис грн з ПДВ. 

В школі має відбутись  заміна рулонної покрівлі та влаштування шатрової покрівлі з покриттям з профнастілу, заміна вікон та дверей на енергозберігаючі – серпень-грудень 2017 року, Утеплення фасадів, цоколю, влаштування асфальтобетонного вимощення – червень-грудень 2018 року.

ТОВ “СВП Мастер” належить киянам Тетяні та Володимиру Свірським.