Житомирського десантника лікарі з Ізраїлю поставили на ноги. Фото

У Житомирі в громадській приймальні народного депутата України Борислава Розенблата відбулася зустріч з десантником Дмитром Перцевим. Дмитро міг втратити ногу, але Фонд родини Розенблат допоміг нашому герою і тепер він прийшов на своїх ногах.

“Ми раді вітати нашого героя. Для нас найголовніше, шо ми це зробили, що людина повернулась на своїх двох ногах. Операція була доволі складна і вартість її була більше 30-ти тисяч доларів. Головне, що гроші принесли результат і для нас це найбільша радість”, – каже нардеп.

Дмитро – десантник із Житомира, отримав поранення в АТО. Українські лікарі не мали змоги допомогти чоловіку, це було ризиковано. За словами нардепа, він познайомився з Дмитром Перцевим рік тому і вирішив йому допомогти – він знайшов клініку в Ізраїлі, яка могла б врятувати здоров’я військового.

10 жовтня Дмитро вилетів на операцію. Переліт, операцію та реабілітацію повністю взяв на себе Фонд родини Розенблат. Вартість складає близько 30 тисяч доларів.

За  словами воїна, він одразу після операції пішов без милиць

“Відразу встав і пішов. Почуваюсь себе добре, нічого не болить, операція була важка – відновлювали нервові закінчення, Слава Богу, що зробили”, – каже Дмитро.

Привітати солдата прийшла відома волонтерка Юлія Толмачова. Каже, хто б що не казав, Фонд допомагає фронту харчуванням, технікою.

“Я бачила його в бою, бачила його здоровим, і було дуже боляче його бачити пораненим. І коли стало відомо, що Фонд Родини Розенблат може допомогти, я дуже зраділа”, – зазначила Юлія.

“Ніколи не треба забувати, яке відношення в Ізраїлі до своїх вояків – вони там на вагу золота – держава про них піклується, і я теж на законодавчому рівні, як депутат, роблю все від себе можливе для утвердження належного соціального статусу військових в Україні”, – підсумував Розенблат.