Фермер-переселенець, який залишився у Житомирській області без бізнесу, розпочав все спочатку у Черкаській області. Відео

Фермер Олександр Кононов, який переїхав з непідконтрольної території Луганської області  у Житомирську, де успішно розвивав, а потім втратив бізнес з виробництва сирів і залишився з боргами, почав все заново. Про це йдеться в сюжеті “2+2”.

На початку жовтня його ферма фактично перестала існувати.

“Тут дізнаюся, що виявляється проплати за кредитами не закриті, і залишку грошей взагалі ніякого немає. Ну, я задав йому (екс-партнеру, – ред.) закономірне питання – куди поділися кошти? Він злився, почався скандал з його боку, мовляв, “хто ти такий і чого я повинен перед тобою звітувати”, – розповідає Кононов.

Його колишній бізнес-партнер Віталій Васянович від спілкування на цю тему відмовляється.

“Я сперечатися в цій брехні не буду, вибачте, коментарів давати не буду”, – сказав він.

Переселенець, що має інвалідність і пережив полон “ЛНР”, не зламався, знайшов нового ділового партнера і почав будувати бізнес заново.

Чоловік з банківськими боргами переїхав з Житомирської області в Черкаську. Працювати в село Нагірне його запросив місцевий фермер. Вже на новому місці Кононов майже блискавично відкрив ще більш потужне господарство. Колишній партнер фермера віддав йому половину поголів’я овець, а з новим діловим партнером відносини вирішили закріпити на папері.

За словами нового партнера Олександра Кононова – фермера Романа Лещенка, зараз приміщення ферми активно утеплюють і готуються до зими, днями збираються придбати спеціальне обладнання і прикупити нових тварин, а в планах – зареєструвати підприємство та торговельну марку. 

“Є покоління молодих хлопців і дівчат, які розповідають, як все погано, а людина, не маючи й половини того, що маємо ми, робить все для того, щоб Україна стала краще”, – каже він.