ІЛ-2: Штурмовик поповниться ще трьома новими іграми

Серія авіасимуляторів ІЛ-2: Штурмовик поповниться ще трьома новими іграми, причому одна з них буде присвячена не літакам, а танкам. Про це оголосили самі розробники на офіційному форумі. Таке стало можливим завдяки співпраці з кількома студіями.

Операція «Боденплатте». Проект відтворить повітряні бої кінця 1944 – початку 1945 років і буде включати в себе різні винищувачі, бомбардування і поршневі літаки того часу. Також вперше в серії з’являться реактивні літаки. До речі, це поки що єдина гра, на яку вже можна оформити попереднє замовлення. Правда, поки що тільки на преміум-видання.

Flying Circus – Volume I. Дії стануть проходити за часів Першої Світової війни на території Франції, а значить нам дадуть політати на літаках тієї епохи. В майбутньому обіцяють додавати новий контент. Планується підтримка сучасних технологій, на зразок віртуальної реальності, а попередні замовлення почнуть приймати на початку 2018 року.

Tank Crew – Clash at Prokhorovka. А ось цей анонс виглядає найбільш цікавим. Справа в тому, що дана гра буде цілком і повністю присвячена боям на танках. Але не думайте, що розробники просто візьмуть і скопіюють World of Tanks. Нас чекає дійсно хардкорний геймплей, в якому одним танком доведеться керувати відразу декільком гравцям. Причому ці бойові машини будуть достовірно змодельовані як зовні, так і всередині. 

Загалом, як зазвичай буває у даних розробників, гра не для казуалів. Передзамовлення також відкриється на початку 2018 року, а більш детально про проект розкажуть пізніше.

Всі три гри поширюватимуться на платній основі. Ніякого Free 2 Play! Офіційно підтверджено мультиплеєр тільки в Tank Crew, але з огляду на те, що багато користувачів битви ніколи не обходили стороною серію, то можна бути впевненим в його наявності та в інших анонсованих іграх.

Проведите хорошо время и сыграйте в лучшие браузерные онлайн игры на ПК MMORPG|ММОРПГ онлайн 2017. Только ТОП  лучших браузерных онлайн игр 2017.