Холодницький анонсував завершення розслідування щодо нардепа від Житомира Розенблата

Без категорії

Досудове розслідування щодо народних депутатів Борислава Розенблата та Максима Полякова, які є фігурантами “бурштинової справи”, скоро буде завершене. Про це заявив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, пише Тиждень.

За його словами, слідство оголосить про завершення розслідування найближчим часом.

“Підготовлені уточнені підозри, вони будуть ознайомлені, стадія – вже починаємо завершувати слідство, думаю, що найближчим часом наслідком буде оголошено про завершення досудового розслідування та матеріали будуть надані обом для ознайомлення“, – заявив Холодницький.

Нагадаємо, що 20 жовтня суд зобов’язав Розенблата здати паспорти і знову носити електронний браслет. Розенблату винесено заборону покидати міста Київ і Житомир без дозволу детектива, прокурора і суду. Прокурор зазначив, що Розенблат зобов’язаний носити браслет до 18 грудня включно. Суд підтвердив, що докази, знайдені під час обшуку нардепа Розенблата у літаку, допустимі.

Також з’явилось відео обшуку нардепа Розенблата у літаку.

Як писав Репортер, нардеп Розенблат заявив, що його затримали в аеропорту і не пустили до Німеччини працівники НАБУ. При цьому, він зазначив, що написав листа в НАБУ про поїздку сьогодні до Німеччини. Напередодні Розенблат повідомив, що правоохоронці зняли з нього електронний браслет у зв’язку із закінченням терміну дії обов’язків, які було покладено на нього судом.