Кредити по Україні на сайті sgroshi.com

Кредити по Україні на сайті sgroshi.com.ua/kredit-v-ukraine/ — зручне рішення, коли необхідно екстрено вирішити фінансові проблеми. 

Компанія «ШвидкоГроші» пропонує швидкі мікропозики для громадян України лише за паспортом. 

Оформити кредит і отримати гроші можна в будь-якому з відділень компанії або через офіційний сайт — на карту.

Хто може отримати кредити по Україні на сайті sgroshi.com.ua

«ШвидкоГроші» висуває прості вимоги до позичальників, а тому скористатися пропозиціями компанії можуть ті, кому складно оформити довгостроковий кредит у банку або ті, хто просто не хоче зв’язувати себе зобов’язаннями на кілька років і щомісяця позбавляти сімейний бюджет значної суми.

Оформити заявку можна в будь-якому з відділень компанії. Розгалужена мережа філій у країні дає змогу всім мешканцям обласних і великих українських міст зробити це з мінімальними витратами часу. Ви можете обрати найближче до вашого будинку відділення на карті, розміщеної на сайті компанії або зателефонувати нашим фахівцям на гарячу лінію і дізнатися, де розташоване найближче представництво. В ньому співробітники компанії допоможуть заповнити анкету, до якої необхідно додати копію паспорта та код. Це триватиме не більше 15–20 хвилин. Після чого пакет документів розгляне служба безпеки. Рішення буде ухвалене й озвучене також протягом 15–20 хвилин. У разі схвалення фахівцями буде складений, а вами підписаний кредитний договір, на підставі якого готівкові гроші будуть відразу ж видані вам на руки.

Можливе оформлення онлайн-заявки на сайті компанії з будь-якого пристрою або мобільного гаджета, що має підключення до Інтернету. Для цього скористайтеся розміщеною на сторінці формою. Просто дотримуйтесь вказівок системи — заповніть анкету.

Після розгляду анкети та винесення позитивного рішення ви також зможете практично моментально отримати гроші на карту.

Умови надання кредиту по Україні на сайті sgroshi.com.ua:

∙ Вік позичальника від 18 до 60 років.

∙ Надання чинного паспорта громадянина України та коду платника податків.

∙ Наявність постійного джерела доходу, яке не потребує документального офіційного підтвердження.

∙ Сума кредиту від 400 до 5000 гривень під час первинного звернення.

∙ Термін кредитування від 7 до 14 років.

∙ Необмежені можливості багаторазового продовження терміну договору.

∙ Можливість дострокового погашення позики без штрафних санкцій і переплат.

Навпаки, якщо позичальник вирішить закрити кредит достроково, наші фахівці перерахують процентну ставку відповідно до фактичного терміну кредиту, а користувачеві повернуть різницю.

Спробуйте та переконайтеся самі, що кредити по Україні на сайті sgroshi.com.ua — це просте та зручне рішення, що дає змогу отримати позику без тривалого очікування і з мінімальним пакетом документів.