Купуємо бензопилу правильно

Головними критеріями, за якими користувачі вибирають бензопили на сайті “БЕЗОПИЛА.УКР“, є вага і потужність бензопили, так як ці критерії зіграють вирішальну роль при реальному застосуванні пристрою.

Часто виробник знижує потужність пили навмисно, щоб зменшити вагу інструменту. Тому в підсумку і отримуємо пилки різного класу з великим розкидом потужності в 2-6 кВт. Але для цього в інтернет-магазині є спеціалісти, які підскажуть що і як обрати.

Варто пам’ятати, що довжина шини та потужність пили пов’язані безпосередньо. Шина визначає діаметр допустимого спилювання. Головне правило таке: на будь-яку пилку можна поставити шину меншого розміру, але от використовувати шину більшого розміру навряд чи вийде.

Варто віддавати перевагу пилкам з інерційним гальмом, який майже миттєво дозволяє зупинити пилу. В іншому випадку може вийти неприємна ситуація, коли  стик шини з деревом викличе так званий зворотний удар – пилку відкине убік користувача, що, зрозуміло, ні до чого хорошого в кінцевому рахунку не призведе.

Бензопила. Рекомендації по експлуатації пилки

Купуючи пилу в інтернет-магазині “БЕЗОПИЛА.УКР, ви отримаєте помічника не на один рік. Тому до вибору пилки варто підходити відповідально. На витратних матеріалах, таких як бензин і масло, економити не варто. Відразу після покупки рекомендується спробувати пилу в дії, щоб так сказати, обкатати інструмент.

Ознайомтеся з інструкцією по експлуатації пилки і дотримуйтеся її. Не варто перевантажувати інструмент тривалою безперервною роботою, якщо це не передбачено виробником і класом пристрою. При дотриманні описаних правил пила працюватиме безвідмовно не один рік. Гарних вам покупок.