На Черкащині два брати вкрали авто і продали його у Житомирі, ніби воно вбитого солдата АТО

До Уманського відділу поліції Черкащини звернувся 34-річний керівник одного з місцевих товариств з заявою про те, що двоє його робітників викрали інструмент, загальна вартість якого перевищує 5000 грн та автівку “ВАЗ-2107”. Про це повідомляють у ГУ НП в Черкаській області.

Поліцейські встановили, що заволодівши автомобілем, зловмисники поїхали до Житомира, де на авторинку продали автомобіль за 700 доларів США, переконавши покупця, що власник загинув в зоні проведення АТО.

“Інструмент також продали, а отримані кошти витратили на власні потреби. Зловмисників було затримано, вони дають покази”, – зазначають поліцейські.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження передбачене частиною першою статті 185 (Крадіжка) та частиною першою статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що 4 листопада поліція затримала 48-річного мешканця Херсона, який продавав у Черкасах автівки, що перебували під арештом.