Reebok дає нове дихання власній класиці

Компанія Reebok, як однa з провідних законодавців не тільки спортивного, а й повсякденного взуття, регулярно радує своїх фанатів всього світу все новими і новими колекціями. 

Завдяки плідній аналітичній роботі, в кожній з них враховуються не тільки останні модні віяння і переваги клієнтів, але і удосконалюються класичні моделі. 

Таким чином, створюючи кросівки Reebok чоловічі, компанія забезпечує абсолютний комфорт, стильний зовнішній вигляд, і при цьому відчуття повної свободи і впевненості.

Розглянемо тенісну модель Club Champion – вперше була випущена в 1985 році. Сьогодні Reebok перевидає культовий силует в рамках пека Overbranded.

Перевидання Club C 85

Щоб зробити вінтажний силует більш сучасним, дизайнери Reebok доповнили модель новими яскравими деталями: яскраво-сині написи Reebok з’явилися з внутрішньої сторони підошви, а класичний логотип став яскравішим. Модель виконана з натуральної шкіри, а на язичку розташована велика емблема.

Після перевидання модель стала відсилати нас до стилю 90-х і з вінтажної класики перетворилася в лаконічну повсякденну пару, яка легко поєднується з різними речами.

Machine Gun Kelly і Reebok Club C 85 SO

Обличчям нової кампанії Reebok, присвяченій цим кросівкам, став американський репер і актор Machine Gun Kelly. За його словами, «можна поділитися своїми емоціями, не сказавши при цьому ні слова. Достатньо лише правильно підібрати образ. Він скаже все за тебе».

Зйомка кампанії пройшла в покинутому ангарі, а стилістом виступила Морган Пінні – вона співпрацює з MGK більше п’яти років і продумує всі образи артиста. Для цієї зйомки Пінні надихалася стилем лондонських панків і вибрала для MGK джинсовку оверсайз-крою і вузькі джинси. Кросівки Club C Overbranded стали ключовим елементом образу.

Особливості нового релізу Reebok Club C 85 SO

Ретро-силует не менше функціональний, ніж останні моделі Reebok: в конструкції моделі використано відразу декілька технологій бренду, включаючи легку підошву з піноматеріалу Eva і особливий рельєфний протектор для кращого зчеплення.

Модель, також представлену в чорному кольорі, яку вже можна купити в магазинах Reebok.