Що таке картини за номерами

Розмальовки подобаються не тільки дітям, а й дорослим. Вони покращують настрій, допомагають поліпшити сприйняття кольорів, допомагають відпочити після довгого робочого дня, навчають мистецтву малювання. 

Набір для малювання стане прекрасним подарунком своїй дитині або дитині друзів, захопить процес малювання і досвідчених художників.

На сайті https://po-nomeram.com/ представлений широкий асортимент картин за номерами, таких виробників як Білосніжка, Фрейя, Моллі та інших. Серед пропозицій представлені різні стилі живопису, від реалізму до експресіонізму, а також великий вибір сюжетів:

Квіти і натюрморти;

Зображення тварин;

Картини з кішками і собаками;

Пейзажі та краєвиди;

Сільські та міські пейзажі;

Портрети і зображення людей;

Картини з морськими мотивами;

Склад

Виробник для кожної картини підібрав відповідні акрилові фарби. Вони дозволяють домогтися максимально точної передачі кольору. Акрил швидко сохне, на відміну від масляних фарб або гуаші, це дозволяє точно виконувати роботу, без змішування кольорів. 

Також додається професійне грунтоване полотно із заздалегідь нанесеним малюнком. Воно уже натягнуте на підрамник, що полегшує процес творчості. Підібрані пензлики потрібних розмірів. Також додається петельки для кріплення картини. Перед нанесенням фарби полотно потрібно змочувати. Малюнок потрібно розфарбовувати в повній відповідності з інструкцією.

Як вибрати

При виборі необхідно звертати увагу на рівень складності, починати краще з простих технік. Прості картини можна знайти в дитячій тематиці, в розділі з тваринами (кішками, собаками) і птахами. Розфарбування по номерах проводиться так, щоб разом з підвищенням ступеня складності використовуваних художніх прийомів ріс і рівень майстерності виконавця.

Надалі, пройшовши всі рівні складності, художник-початківець зможе повторити вивчені прийоми і створювати свої шедеври вже без допомоги підказок. Для оформлення роботи можна вибрати глянцевий лак, але деякі пропозиції з пастельними квітами або виконані в акварельній техніці будуть краще виглядати при використанні матового лаку. Готова картина, оформлена і поміщена в раму, послужить прекрасним подарунком.