Син Трампа зізнався у зв’язках з Wikileaks під час виборів президента США

Під час виборної кампанії президента США Дональда Трампа його старший син підтримував зв’язок із Wikileaks. Про це Дональд Трамп-молодший повідомив 13 листопада в Twitter, де опублікував свою переписку з порталом, пише Тиждень.

Згідно з повідомленнями, Трамп-молодший отримав від Wikileaks кілька запитів і лише в трьох випадках відповів. У одному з них Трампа-молодшого попросили прокоментувати запуск однією громадською організацією сайту putintrump.org, на що він відповів, що нічого про це не знає, але пообіцяв навести довідки.

Під час другого контакту працівники Wikileaks просили публічний коментар з приводу одного повідомлення про Клінтон, на що політик відповів, що вже дав його. Наступна переписка полягала в тому, що Трамп запитав, що стоїть за одним викриттям, про яке він недавно прочитав. На це портал попросив Трампа-старшого поділитися посиланням.

Як повідомлося, у вересні старший син президента США Дональда Трампа розповів американському сенату, що в червні 2016 організував зустріч з російським юристом Наталією Весельніцкою, яка обіцяла надати йому компромат на Хілларі Клінтон