Три основних кольори взуття, які модні цієї осені та зими

Взуття багато не буває, але навіть якщо ви вирішите себе обмежити в цьому питанні, менше трьох пар в цьому сезоні купити не вийде.

Ці три кольори – безумовний мінімум, який потрібен, щоб відчувати себе «в тренді» взуття осінь-зима 2017-18. Червоний, білий і чорний – класика в сучасному читанні, з новими правилами поєднання і стилізації. Розглядаємо найцікавіші екземпляри і проаналізуємо як це варто носити (і тут нас чекає багато сюрпризів).

Червоний

Червона шапочка могла б в новому осінньо-зимовому сезоні створити total red look. Пролетарський колір окропляв червоним подіуми на всіх головних модних тижнях, присвячених колекціям FW 2017/18. Зрозуміло, червоними там були не тільки тапочки, але навіть чоботи, в яких могли б кинутися рятувати дівчинку і її бабусю відважні дроворуби, а також їх бойові подруги (майте на увазі, що стиль «мілітарі», тобто взуття, в якому не страшно місити не тільки міський бруд, знову на піку моди).

Білий

Бездоганний білий знову використовується дизайнерами. І якщо ви вважали його занадто марким для міського життя (з нашими-то реагентами, сніжною кашею і калюжами), то доведеться згадати марки найкращих брудовідштовхуючих і водозахисних спреїв і дозволити собі білу пару чобіт. Благо, що зараз їх можна знайти практично в будь-якої колекції.

Біле взуття розглядається дизайнерами як контраст до яскравого або темного верху. Взагалі ж, треба відзначити, що «білий низ» в цьому новому сезоні – один з найпопулярніших прийомів у дизайнерів. Білим взуттям не просто доповнюють кольоровий верх -його поєднують з білими брюками, колготками, лосинами і спідницями.

Чорний

Новий сезон спалює останні модні правила і табу на колірні поєднання. Ви думали, що чорне взуття поганий вибір під світле плаття? Ви помилялися. 

Від класичних човників і брутальних черевик до «гофрованих» ботфортів і ботильйонів на шнурівці. У матовому і глянсовому втіленні, з тисненням і без. З вкрапленням кольорових і металевих деталей, і в повному монохроме. Чорний колір у взутті завжди присутній в модних колекціях, але час від часу його присутність особливо відчутна. І зараз якраз той самий випадок.