У Житомирі суд відправив до ізолятора “опера”, який їздив п’яним і чинив опір “копам”. Додано фото

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення оперуповноваженим управління захисту економіки в Житомирській області опору працівникам патрульної поліції, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 342 КК України. Про це повідомляють в обласній прокуратурі.

У четвер, 16 листопада 2017 року, за ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира, з метою доставки до суду для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою, зловмисника затримано.

Установлено, що у вересні цього року оперуповноважений, перебуваючи поза службою, керуючи автомобілем TOYOTA AVALON у стані алкогольного сп’яніння, не зупинився на законну вимогу працівників патрульної поліції у м. Житомир, вчинивши активний опір працівникам поліції при виконанні ними своїх службових обов’язків.

У зв’язку з ухиленням від явки на виклики слідчого, оперуповноваженому повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) КК України та оголошено у розшук.

На даний час підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.