У Житомирській області батько й син побили родича, а потім утримували його в автівці

Ситуація трапилася уночі 13 листопада у м. Коростишеві. Троє місцевих жителів завдали тілесних ушкоджень своєму знайомцю, а потім силою утримували його у своїй автівці. Про це повідомляють у Нацполіції.

Про госпіталізацію у реанімаційне відділення лікарні 36-річного жителя м. Коростишева до місцевого відділу поліції повідомили медики. У чоловіка було діагностовано тяжкі травми голови та тіла.

Під час попереднього з’ясування обставин потерпілий указав, що його побили декілька осіб. Було встановлено, що чоловік на вулиці поконфліктував зі своїм 46-річним родичем. Після того до суперечки приєдналися ще двоє осіб. Унаслідок словесної перепалки виникла бійка – і троє з учасників нанесли тяжкі тілесні ушкодження потерпілому. Потому силою всадили його в автомобіль і відвезли на іншу вулицю міста. Туди врешті викликали «швидку», а самі поспішили зникнути.

Правоохоронці встановили також, що, окрім зазначеного вище 46-річного жителя райцентру, до вказаних злочинів причетний 18-річний син останнього. Місцезнаходження обох з’ясовано, з ними проводяться слідчі дії. Особа третього учасника події нині встановлюється. Попередньо, причиною першочергового конфлікту між родичами стала спільна спадщина.

За чинним законодавством за подібні протиправні дії винуватцям може загрожувати від 7 до 10 років ув’язнення.