У житомирські лікарні передали безкоштовних ліків на 800 тисяч гривень

Народний депутат України від Житомира Борислав Розенблат вкотре передав безкоштовні ліки для пацієнтів лікарень міста та області. Цього разу препаратів було на понад 800 тисяч гривень. Про це повідомляють у прес-службі нардепа.

«Це майже 2700 упаковок препаратів «Лораксон» і «Лопракс». Ці антибіотики та антимікробні ліки отримали обласний онкодиспансер, військовий шпиталь, центральна дитяча міська лікарня , центральна міська лікарня №1 та центральна міська лікарня №2, обласна клінічна лікарня ім.О.Ф. Гербачевського. Препарати безкоштовні і будуть видаватись пацієнтам за призначенням лікарів», – розповів Борислав Розенблат.

Це стало можливим завдяки співпраці народного депутата з Благодійним фондом «Фармварта».

«За цей час ми передавали ліки для онкохворих, антибіотики, протизастудні, препарати для дітей, для породіль та багато інших», – додає Борислав Розенблат.

«Маємо відгуки від житомирян, які їх отримували, вони кажуть: добре, що такі препарати видаються безкоштовно, насправді це важливо. Адже з-поміж них більшість недешеві, а це дозволяє значно заощадити сімейний бюджет для багатьох пацієнтів цих лікарень», – зазначає Софія Павлова , помічниця народного депутат України Борислава Розенблата.

Загалом, за сприяння Борислава Розенблата, житомирські лікарні отримали безкоштовних препаратів на 22 мільйони гривень.