В “Динамо” житомирські школярі змагались у стрілецькому багатоборстві. Фото

Зустріч відбулася 30 листопада у комплексі “Динамо” перед початком змагань зі стрілецького багатоборства серед допризовників. Про це повідомляють в Нацполіції.

На змагання прийшли представники понад десятка загальноосвітніх шкіл Житомирського району. Хлопці та дівчата перед початком змагань побували на міні-екскурсії, де відбулась демонстрація поліційних спецзасобів і учбової зброї.

Розказали аспекти запобігання терористичним загрозам і особистій безпеці.

По завершенню презентації розпочались змагання. Школярі демонстрували досягнення у збиранні та розбиранні зброї, стріляли зі спортивного пістолета та рушниці. Команди переможців братимуть участь в обласних змаганнях, що відбудуться на початку грудня.

“Проведення подібних заходів для школярів сприяють вихованню у них почуття патріотизму та відповідальності, поваги до закону, спонукають визначитися з майбутньою професією, – прокоментувів заступник начальника Головного управління Нацполіції Житомирщини Артем Лисогор. – Під час таких заходів діти знайомляться з роботою поліцейських, спілкуються з ними і отримують необхідну інформацію для власної безпеки у повсякденному житті.”