В Україні дощ зі снігом. Житомирська область не виключення

Сьогодні, 27 листопада, в понеділок, в Україну прийдуть дощі з мокрим снігом. Протягом дня температура повітря в Україні очікується від +2 до +10 градусів, холодніше тільки на сході країни, тепліше тільки – на півдні.

Про це повідомляє головний метеоролог Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

За словами метеоролога сьогодні, в понеділок, 27 листопада, денна температура повітря в центральній частині України очікується від +1 до +5 градусів, холодніше тільки буде на сході – в Харківській і Луганській областях – від -1 до +1 градуса, на півночі – до +4 градусів, на півдні – від +5 до +10 градусів.

Сьогодні в Україну прийдуть дощі з мокрим снігом, опади очікуються в центрі країни. У понеділок атмосферний фронт на всьому заході країни, а також  Київській, Чернігівській, Вінницькій, Одеській та Черкаській областях зумовить мокрий сніг, дощ, поривчастий вітер, складну ситуацію на дорогах, стрибки атмосферного тиску і похолодання до 0 + 4 градусів. На сході, в Сумській області, більшості областей центру і півдня переважатиме суха погода, там опадів не очікується.

Синоптик зазначила, що в Києві денна температура повітря очікується +1 +4 градуси. Протягом дня небо в столиці буде вкрите хмарами.

У Житомирській області також дощ зі снігом. Температура протягом дня та ночі становитиме 2-4 градуси тепла.