В міській раді назвали строки завершення проектів бюджету участі у Житомирі

Без категорії

Всі проекти бюджету участі 2017 року будуть завершені у цьому році. Про це повідомляють у міській раді.

На етапі завершення реалізації знаходяться наступні проекти.

Проекти «Чиста річка Кам’янка та благоустрій пляжної території» та «Будівництво доріжки з твердим покриттям ФЕМ вздовж річки Кам’янки» будуть звершені до 20 грудня. Завершуються роботи з укладання ФЕМ-доріжки та облаштування спуску до річки (будівництво сходів), продовжується виконання робіт з розчищення дерев та чагарників.

Щодо проекту «Extrime park для занять Street work out» вже виконані роботи з встановлення ігрового та спортивного обладнання, також встановлені елементи екстрим-парку. Повна реалізація проекту запланована на кінець листопада.

«Житомир – не смітник» – закуплені баки для роздільного збору сміття, до кінця листопада буде виготовлено розпізнавальні таблиці та антивандальні засоби. Встановлення сміттєвих баків буде завершено до 15 грудня.

Щодо проекту «Польський цвинтар – історико-культурний музей-заповідник у місті Житомирі»: здійснюється розчистка чагарників та кронування дерев, після проведених робіт з благоустрою, вздовж території кладовища буде облаштовано паркан. Повна реалізація проекту запланована до кінця 2017 року.

Проект «Проект заповідника парку “Замкова Гора Житомира – 1100″». Територія реалізації проекту відповідно до історико-архітектурного плану Житомира, з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів на території Замкової Гори розташовані пам’ятки археології місцевого значення. Інститут археології – НАН України зараз проводить наукові дослідження археологічної спадщини міста на Замковій горі.

Як писав Репортер, минулорічний бюджет участі надихнув міську владу Житомира продовжити цей проект цього року.

Тринадцять проектів реалізують у 2018 році.