Відома благодійниця із Житомира отримала звання «Посол миру». Фото

В Житомирі 16 листопада вчетверте провели «Бал Благодійників». На захід з’їхалися благодійники з усієї країни, а також представники влади та бізнесу, релігійні й громадські діячі, артисти української естради.

Під час Балу більше 70 учасників нагородили грамотами, медалями, орденами, подяками, а також званнями. Зокрема, співзасновниця Фонду родини Розенблат, Олена Розенблат була удостоєна звання «Посла Миру». Про це Репортер повідомили у прес-службі Фонду родини Розенблат.

Такою відзнакою Федерація всесвітнього миру нагороджує людей, як визнання їх миротворчих заслуг та доручення місії служити людству заради спільного добробуту. Посол миру є лідером у всіх сферах життя та присвячує себе побудові гармонійної світової спільноти.

«До нас, на «Бал Благодійників», завітали гості з різних областей України. Передусім це люди, які допомагають жителям Житомирщині. Це люди, які працюють на благо нашої країни та благо розвитку благодійносі. Ми вдячні їм за це і такі заходи, як “Бал Благодійності, є нагодою відзначити найактивніших», – розповідає співорганізаторка Балу, Леся Морозова.

З кожним роком «Бал Благодійників» збирає все більше учасників, незмінною залишається мета – подякувати усім благодійникам за те, що вони кожен день творять добрі справи.

«Для мене ця відзнака – звання «Посла Миру» стала приємною несподіваною. Це почесне та відповідальне звання. Я вдячна Федерації Всесвітнього Миру та організаторам «Балу благодійників» за те, що об’єднують людей, які щоденно творять добро», – поділилася співзасновниця Фонду родини Розенблат Олена Розенблат.

Нагадаємо, що за свою благодійну діяльність Олена Розенблат вже була неодноразово відзначена, в тому числі на Національному конкурсі «Благодійна Україна», «Гордість міста -2016». А Фонд родини Розенблат, який вона очолює, постійно підтримує різноманітні освітні, культурні та соціальні проекти.