Відомому ведучому родом із Житомирської області після ДТП збирають гроші на операцію

Без категорії

Відомого українського критика, телеведучого, автора програми “Аргумент-кіно” Володимира Войтенка збив автомобіль. Про це пише РБК.

У чоловіка черепно-мозкова травма. Він потребує допомоги. Як розповів друг телеведучого Сергій Тримбач, трагедія сталася в п’ятницю ввечері.

“Мій друг, мій товариш кінокритик Володимир Войтенко потрапив у біду – його збила машина. Лікарня, кількагодинна операція. Вранці (в суботу –  ред.) Володя, – слава Богу, спасибі лікарям, – прийшов до тями (про це повідомила Оля, дружина Володі)”, – написав він на своїй Facebook-сторінці. 

За словами Сергія, стан Володимира, “звичайно, важкий, проте, надія є”.

“Володя неодмінно одужає. Адже людина, народжена на Поліссі, має колосальні життєві ресурси”, – зазначив він. 

Інший телеведучий, колега Войтенка Дмитро Комаров закликав українців допомогти Володимиру, “адже таке може статися з кожним з нас…”.

“Друзі, колеги, не прокручуйте! Допомога потрібна телеведучому, який працює на 1+1 з 1999 року! Автору програми “Аргумент-кіно” Володимиру Войтенку. Збила машина. Не прокручуйте і прямо зараз візьміть і через онлайн-банкінг переведіть, скільки можете. Таке може статися з кожним з нас…” – написав Комарів. 

Гроші можна перерахувати на картку Олени Войтенко, дочки Володимира: 5351 2801 0096 1012 (УкрСиббанк). Також на картку дружини Володимира (Калуга Ольга Василівна): 5168 7427 0036 5525 (Приватбанк). 

Володимир Миколайович Войтенко народився 19 листопада 1959 року в Новоград-Волинському районі Житомирської області. Автор понад 700 публікацій в українських та зарубіжних періодичних виданнях, в аналітичних збірниках, фестивальних каталогах, енциклопедіях, а також на інтернет-сайтах (зокрема, в журналі “Новини кіноекрана”, “ПіК”, “Мистецтво кіно”, “KINO-КОЛО”, “Український тиждень”; у газетах “День”, “Столичные новости”, “Дзеркало тижня” та інших).