Як швидко зробити ремонт у ванній кімнаті

Якщо ви вирішили оновити санвузол, але обмежені в часі, запам’ятовуйте: головне – заздалегідь все продумати, діяти, керуючись логікою і вибирати прості рішення. Подробиці – нижче.

1. Оновіть ванну.

Якщо немає серйозних пошкоджень, зовсім не обов’язково купувати нову ванну. Реставрація старої – можливість заощадити не тільки час, а й гроші. Самий бюджетний варіант – просто спробувати очистити ванну. Радять використовувати технічний розчин соляної кислоти для видалення жовтих плям, а суміш винного оцту і кухонної солі – проти іржі.

Ще два популярних і ефективних способи «вдихнути нове життя» – емалювання і «наливна ванна». У першому випадку ви вручну покриваєте ванну емаллю, у другому – суміш наливається на бортики і самостійно стікає по поверхні. Відзначимо, що наливний спосіб швидше: емаль висохне за 4 дні. Можна об’єднати час сушки ванни і засихання стяжки на підлозі.

2. Відмовтеся від перепланування

Хочете закінчити роботу в стислі терміни? Значить, доведеться приборкати свої бажання. Якщо ваша мета, наприклад, розширити простір, спробуйте зробити це без перепланування. Встановіть велике дзеркало на всю стіну, правильно розмістіть штучне світло, замініть підвісну люстру на точкові моделі-споти, вибирайте переважно світлі, білі тони при обробці, використовуйте внутрішні системи зберігання. Пам’ятайте, швидкий ремонт вимагає найбільш простих рішень.

3. Знайдіть ремонтну бригаду

Ідея зовсім не нова, але завжди актуальна. Майстер зробить роботу швидше і якісніше. До того ж, якщо в планах не косметичний, а повноцінний ремонт, без допомоги кваліфікованого фахівця, наприклад, в установці сантехнічного обладнання, просто не обійтися.

І порада №4: Сантехніка та змішувачі Burlington – кращий вибір для Вашої ванни. Вибирайте, питайте фахівців і Ваша ванна буде кращою.