За останню добу пожежі у Житомирській області забрали життя двох людей. Фото

Без категорії

Перша трагедія сталася 27 листопада у приватному житловому будинку в с. Теснівка Новоград-Волинського району. Про це повідомляють в ДСНС.

На місці події встановлено, що дерев’яна оселя повністю охоплена вогнем. Також дах будинку частково впав. Через щілини в стінах фахівці ДСНС помітили в одній із житлових кімнат тіло людини. Як згодом стало відомо, загиблим виявився 52-річний власник оселі.

За попередньою інформацією, до загоряння призвело порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. Остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

664DC0B4-736A-497D-A8B8-6125FBC21620.jpegCAB51356-F9FC-47D4-9B35-FD99B2BAB53A.jpeg

Друга – 28 листопада  зранку. Горів будинок в с. Бараші Ємільчинського району. Про це рятувальників сповістив випадковий перехожий, який, йдучи на роботу, побачив дим, що виходив з будівлі та почув тріскотіння шиферної покрівлі.

На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться всередині споруди і через пізній виклик вогонь встиг повністю охопити будівлю та перекинувся на її дах. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло 76-річного чоловіка без ознак життя, який там тимчасово проживав.

Ймовірна причина виникнення загоряння – необережність під час куріння. Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

02.jpg01.jpg