Заступника начальника виправної колонії на Житомирщині судитимуть за хабарі від “зеків”

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо обвинувачення заступника начальника однієї з виправних колоній Житомирщини у вимаганні неправомірної вигоди. 

Про це повідомляють в прес-службі гарнізону.

Керівник установи вимагав у засудженого грошові кошти в розмірі 3 тис. доларів США за сприяння в умовно-достроковому звільнені від відбування покарання.

“Зокрема, у визначений хабарником спосіб передачі грошових коштів, а саме перерахування на банківську картку, останній отримав від засудженого 27 тисяч гривень після чого і був затриманий військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками Управління Служби безпеки у Житомирській області”, – йдеться у повідомленні.

30 жовтня 2017 року військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України, обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України направлено на розгляд до Богунського районного суду м. Житомира.