Жахливе ДТП на Житомирщині: два трупи, автівки – вщент. Фото

Без категорії

ДТП сталося 3 листопада уночі на автодорозі Хмільник-Бердичів Житомирщини. У результаті на місці дорожньо-транспортної пригоди загинули 2 людей та ще 6 отримали травми різного ступеня тяжкості, серед них 3-річна дитина. 

Потерпілі госпіталізовані до реанімаційнихвідділень кількох медичних закладів.

Про це повідомляють в Нацполіції.

ДТП сталася близько 2.25 на прямому відрізку автодороги поблизу с. Андріяшівки.

За попередньою інформацією, керманич «Фіат Добло», не впоравшись зкеруванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із «Тайота Корола» під керуванням 32-річного киянина.

Від отриманих травм на місці пригоди загинув водій «Фіат Добло», 25-річний житель Запорізької області, та пасажир іншої автівки, 58-річний житель столиці. Ще 6 людей, пасажири обох транспортних засобів, серед них 3-річна дитина, з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до реанімаційних відділень лікарень.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Бердичівського відділуполіції та Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин та причин ДТП.