Житель мікрорайону “Паперова фабрика” заради спасіння лісу вже звернувся до Порошенка та Гройсмана

Житель мікрорайону «Паперова фабрика» Вячеслав Виговський заради спасіння лісу на околиці району вже звернувся до Порошенка, Гройсмана та Гундича.

У листі він просить скасувати розпрядження голови Житомирської РДА за 24 березня 2010 року, яким були передані приватним особам  126 земельних ділянок. Зараз там представники картонного комбінату вирубують дерева і влаштували будмайданчик.

До Президента України Порошенка Петра Олексійовича, Міністра Гройсмана Володимира Борисовича та до Голови Житомирської Обласної Державної Адміністрації Гундича Ігора Петровича з проханням скасувати розпорядження Голови Житомирської РДА Миколи Степаненка від 24 березня 2010 року №324, про виділення землі, так як це ліс і санітарна зона громадян України” – йдеться у листі.

Також, як повідомив Репортер ще один активіст мікрорайону Дмитро Антонець, жителі не дуже задоволені першою зустріччю з робочою групою з міської ради.

“Після зустрічі з робочою групою від Житомирської міської ради нам важко сказати, що вона є дієвою та ефективною. Можливо у майбутньому ситуація зміниться під час наступної зустрічі, яка так і не була призначена по причині того, що вони не знають, коли представники картонного комбінату нададуть належну документацію. Також це перша зустріч (для ознайомлення). Як ми вияснили те, що вони будують, то це такий “парканчик”. По законодавству України паркани можна будувати без дозвільної документації. А ось проект реконструкції, це інше питання, на яке сьогодні також нема відповіді. На скільки нам стало зрозуміло представники районної адміністрації заявили, що до них ніяких звернень не було. А представники ЖКК зауважили, що все в процесі і що наступного разу ми зможемо все побачити. Але коли вона буде вони не уточнювали”, – зазначив Дмитро.

Також Дмитро відзначив, що звернення в прокуратуру нічого поки не дало – отримали відписку. Тому зараз із депутатами міської ради люди готують ще одне таке звернення.

Як писав Репортер, міська рада вирішила не звертатись до правоохоронців з приводу ситуації в районі “Паперової фабрики” у Житомирі.