Житомирянка в передмісті вбила свого чоловіка

Уранці 26 листопада до поліції надійшло повідомлення про завдання травм 45-річному жителю с. Зарічан. За кілька годин чоловік помер у лікарні. Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження загиблому спричинила його 47-річна колишня дружина. Про це повідомляють у Нацполіції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного відділення поліції.

За попередньою інформацією, 26 листопада близько 8-ї ранку у с. Зарічанах, за місцем проживання чоловіка, між ним та його колишньою дружиною, жителькою м. Житомира, на ґрунті давніх неприязних відносин виникла сварка, що переросла у бійку. У результаті чоловік отримав травми та був госпіталізований до відділення інтенсивної терапії Житомирської районної лікарні. Жінка з місця події зникла.

Лікарі діагностували у пацієнта черепно-мозкову травму, забої та рани голови, політравму, а також кульові поранення грудної клітини та плеча. На жаль, врятувати життя чоловіка не вдалося. За кілька годин він помер.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У ході проведених заходів поліцейські встановили та розшукали жінку, 47-річну житомирянку, ймовірно причетну до подій. Вона у скоєному зізналась. Нині її затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

У рамках досудового розслідування поліцейські вилучили низку речових доказів, триває встановлення всіх обставин події.

Жінці може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: резонансне вбивство під Житомиром: суддя Грубіян прокоментував своє рішення відпустити підозрюваного