35-річний житомирянин виніс з магазину 9 стартових пакетів мобільного оператора

Правоохоронці встановили, що до крадіжки стартових пакетів оператора мобільного зв’язку з місцевого супермаркету причетний 35-річний житомирянин. Про це повідомляють у Нацполіції.

До Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від керуючої магазином про крадіжку товарів з торгівельного залу. На місці події поліцейські з’ясували, що наприкінці листопада було викрадено 9 стартових пакетів мобільного оператора. Сума завданих збитків склала 675 гривень.

У ході проведених заходів дільничні офіцери поліції встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний раніше судимий 35-річний житель обласного центру. Його розшукали, чоловік у скоєному зізнався. У нього вилучили частину викраденого.

За вказаним фактом триває подальша перевірка.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.