Ecco представив колекцію весна-літо 2018, а Converse розширив колекцію колаборації c J.W.Anderson

У посольстві Данії  відбулася презентація колекції Ecco весна-літо 2018.

Чоловіча колекція бренду була представлена здебільшого моделями спортивного стилю – різноманітні кросівки з шкіряним верхом і гумовою підошвою, сліпони, сандалі, які підходять для тривалих прогулянок і катання на велосипеді. У ній також можна було помітити і кілька моделей класичних чоловічих черевиків з натуральної шкіри коричневого кольору, з перфорацією і без. Подставки для обуви в гардеробную Hafeleshop.

У жіночій колекції звертали на себе увагу літні сліпони з яскравим принтом і прикрашені бантом романтичні балетки золотистого кольору. Як завжди в колекції бренду – великий вибір моделей дитячого взуття – черевички, кросівки, сандалі з натуральної шкіри самих різних кольорів.

На презентації нової колекції технологи Ecco представили своє нове досягнення – тепер Ecco випускає взуття верх якого виконане зі шкіри кольору деніму, так що на перший погляд фактура матеріалу взуття дуже нагадує джинсу. За словами представників компанії, такого ефекту вдалося домогтися вперше, на сьогоднішній день технологія забарвлення натуральної шкіри в колір денім є унікальною.

В сводю чергу  Converse з люксовим брендом J.W.Anderson  знайшли новий дизайн в колаборації і були продемонстровані на показі J.W.Anderson під час  виставки чоловічої моди в Італії Pitti Uomo.

Тепер до представлених моделей додалися ще й справжнісінькі блискучі кросівки Converse моделі Thunderbolt ’84, верх цих кросівок повністю покритий глітером.

Блискучі кросівки відрізняються оригінальним забарвленням. Верх однієї з моделей складається з поєднання шматочків зеленого, блакитного, білого, срібного кольорів, все це різноманітність доповнює язичок червоного кольору і відливається золотом фірмові зірки Converse. Головним кольором іншої моделі став червоний, його доповнюють вставки різних відтінків рожевого.

Повністю колекція вже представлена в роздробі з 14 грудня.