Ожеледиця у Житомирській області: два ДТП, один труп. Фото

Одна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 19.00 3 грудня у Коростені. Про це повідомляють у поліції.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «LDV Convoy», 26-річний коростенець, рухаючись вулицею міста у напрямку м. Житомира, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «BMW» під керуванням 39-річного місцевого жителя.

У результаті ДТП водії обох автомобілів отримали тілесні ушкодження та були доставлені до місцевої лікарні. Також травми отримав пасажир автомобіля «LDV Convoy», 31-річний коростенець. Йому надавалась медична допомога у травмпункті.

Також цього дня фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 19.40 в с. Хажині Бердичівського району, на автошляху Житомир – Могилів-Подільський.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «PeugeotPartner», 47-річний житель Рівненщини, рухаючись у напрямку м. Вінниці, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з вантажівкою «Renault Magnum» під керуванням 46-річного жителя Вінницької області.

У результаті ДТП водій автомобіля «Peugeot» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення Бердичівської міськлікарні. На жаль, врятувати його життя не вдалося – за кілька годин чоловік помер.

Також до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості потрапили двоє пасажирів «Peugeot», 54-річний та 39-річний жителі Рівненщини. Водій вантажного автомобіля не постраждав.