Розумний будинок – система, що попіклується про вас

Сьогодні вже важко уявити життя без smart-технологій. Змогли б ви обійтися без пульта дистанційного керування до телевізора або в різних режимах роботи пральної машинки в ручному режимі? Квартиру без системи smart home можна порівняти зі старим телевізором: жити можна, більшість життєво важливих функцій присутня – але рівень комфорту вже зовсім не той.

Розумний будинок – це свого роду пульт дистанційного керування вашим житлом. І не тільки: smart house самостійно, без вашої участі піклується про підвищення якості вашого життя, автоматизуючи більшість процесів. Система – автоматично або по вашій команді – управляє:

освітленням – світло в середині, так і зовні завжди відповідає вашим потребам, включаючись і виключаючи потрібний момент;

дверима, воротами, вікнами, жалюзі – від відкриття кватирок для провітрювання до блокування всіх входів і виходів;

кліматом – опалення, вентиляція, кондиціонування функціонують відповідно до погоди і ваших уподобань;

телебаченням, комп’ютерами, аудіо- і відеоапаратурою – музика під настрій і улюблені фільми доступні скрізь, де ви побажаєте;

пристроями відеоспостереження та контролю – безпека завжди на висоті, пожежа, аварія водопроводу або інші НП не заподіють шкоди вашому дому.

Порівнювати інтелектуальний будинок з звичайним – це приблизно те ж саме, що проводити паралелі між старенькими “Жигулями” і сучасним «Мерседесом» преміум-класу.

Розумний будинок – обладнання, яке підвищує рівень безпеки мешканців. І мова йде не тільки про сигналізації, системи відеоспостереження або автоматизоване відкриття воріт. Виникнення аварійних ситуацій в квартирах – аж ніяк не рідкість. Витік газу, прорив водопроводу або невимкнена перед відходом на роботу праска можуть спричинити за собою як мінімум серйозні збитки. Смарт-квартира моментально проінформує власника або відповідні служби про пожежу, затоплення та інших потенційні небезпеки.

Таким чином, надзвичайна ситуація не застане вас зненацька, що дозволить вам звести негативні наслідки до абсолютного мінімуму. Те ж саме стосується і непрошених гостей, про проникнення яких повідомлять датчики руху і відкриття дверей – навіть якщо ви в цей час перебуваєте в тисячах кілометрів від дому.

Интернет-магазин TopGoods  поможет выбрать и приобрести систему умный дом по выголной цене. Все детали Вы сможете найти по ссылке.