​Фонд родини Розенблат встановив льодові скульптури на Михайлівській

На вулиці Михайлівській у Житомирі 8 січня встановили льодові фігури. Цього року їх шість – святий Миколай, янгол, олень, собака, логотип Житомира та число 2018. Усі витрати з виготовлення та встановлення взяв на себе Фонд родини Розенблат.

«Чотири роки тому ми стали ініціаторами проведення Різдвяного ярмарку в Житомирі. Цьогоріч, ми взяли на себе ще й організаційні та фінансові питання по встановленню льодових скульптур. На жаль, через погодні умови їх вдалось встановити лише 8 січня. Але я впевнений, що житомиряни ще встигнуть зробити святкові фото біля скульптур та насолодитися різдвяною атмосферою на Михайлівській», – розповів засновник Фонду родини Розенблат, Борислав Розенблат.

Ще до офіційного відкриття житомиряни охоче робили світлини біля скульптур, а з настанням сутінків фігури підсвітили різнокольоровими вогнями.

«Цього року Михайлівська по-особливому святкова і приємно, що організатори не полишили традиції і знову встановили льодові фігури. Мені подобається, що їх багато і вони всі різні. Це нагадує справжню казку! Ми з родиною вже зробили собі багато фото. Діти дуже задоволені», – поділилася житомирянка Тетяна.

«Для нас важливо створити для маленьких житомирян новорічну казку, щоб ці свята дітям запам’яталися, щоб житомиряни могли отримати гарні емоції в центрі свого рідного міста», – каже співзасновниця Фонду родини Розенблат, Олена Розенблат.

Нагадаємо, що з 19 грудня до 15 січня на майдані Корольова триває Різдвяний ярмарок.