Майстер Клас з танцю TRIBAL FUSION в Порталі проводить ​Аліса Скворцова

Без категорії

14 січня. Портал. Вулиця Пушкінська, Майстер Клас з танцю TRIBAL FUSION проводить Аліса Скворцова.

«Я все життя люблю долати власні обмеження. І танець не був для мене винятком. Якраз навпаки. Це стало викликом всьому моєму існуванню. З дитинства я думала що мені це не під силу. Коли в школі одна викладачка прийшла до нас в клас, щоб вибрати високу дівчинку для танцю, я вся згорбилась і сховалася. Це внутрішнє протиріччя, яке виявилося в тому, що я дуже хотіла танцювати і, одночасно, була скута і не могла розкритися серед інших людей, спонукало мене до цього вчинку.

https://www.facebook.com/events/943761529110851/

З тих пір я продовжувала горбитися все більше і більше, і до 15 років вже мала сколіоз. Так мої мрії стати танцівницею довелося залишити. Уже пізніше, через роки, я дізналася, що однокласники називали мене балериною, гордою і неприступною.

Лише через роки подолання власних фрустрацій, через практики цигун, йоги, чайної церемонії, до мене прийшла одна шалена думка. Мені вже 40 років – ніколи не пізно починати. І я ризикнула. Але коли я прийшла в групу східних танців, то відразу згадала про те, що вестибулярний апарат у мене на нулі. При кожному повороті навколо власної осі мене заносило, або я падала. Прийшло чітке розуміння того, що врятувати мене можуть тільки індивідуальні заняття. Мені, як завжди, пощастило з учителем. Це був викладач від Бога, власне вона і зараз є, і я до сих пір беру в неї уроки, і стверджую, що це єдиний компетентний учитель по Трайбл Фьюжн, який був і є в Житомирі.
Кальяния Полевая. Чудовий хореограф. Перших два роки вона плакала, дивлячись на мене.

Другою вчителькою я вважаю Alisa Gurova, яка є Королевою Трайбл, і вона дійсно зійшла до мого рівня і давала мені індивідуальні уроки, примовляючи: ти не слухай, хто що про тебе говорить, а просто продовжуй танцювати. Ці слова врятували мене одного разу, коли я була в розпачі від своєї тілесної скутості і немічності. Потім потрібно віддати належне Ірена Осадча з Одеси, яка вибудувала мені хребет, що важливо.

Тепер, коли я бачу кривих, горбатих і косих дівчаток, бажаючих танцювати, я розумію, що старання і труд все перетруть. І у них є величезний шанс стати блискучими Попелюшками, які знайшли свій щасливий черевичок. Танцювати – це неймовірно здорово і жіночно!»

Ваша Аліса

П.С. Набираємо групу для навчання танцю Tribal fusion. Це один з самих дивовижних видів сучасного танцю. Він поєднує в собі силу та гнучкість, плавність і чіткість, плинність і незмінність.