Володимир Ширма відзначив відчутний фінансовий результат Державної міграційної служби України

Суспільство

В обласній раді 23 лютого відбулось розширене засідання колегії Державної міграційної служби України, під час якої про результати діяльності за 2017 рік прозвітував її голова – Максим Соколюк.

Участь у колегії також взяли голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма та заступник голови облдержадміністрації Олексій Ясюнецький.

Голова ДМС України окреслив пріоритетні напрямки роботи міграційної служби на 2018 рік, серед яких удосконалення міграційного законодавства, покращення взаємодії з центрами надання адміністративних послуг, впровадження електронних сервісів, розвиток відносин з провідними міжнародними організаціями у сфері міграції та ін.

Завдяки суцільній автоматизації процесів надання адміністративних послуг в ДМС, закордонний біометричний паспорт та ID-картку вже сьогодні можна оформити у будь-якому з 25 територіальних органів та з 593 територіальних підрозділів ДМС.

Володимир Ширма наголосив на важливості роботи міграційної служби, особливо в останні роки, що пов’язано із початком видання біометричних паспортів та отриманням Україною безвізового режиму.

«Та й в умовах децентралізації роботи служби теж дає відчутний фінансовий результат. В минулому році до місцевих бюджетів надійшло 33 мільйони гривень від послуг, що надає ДМС України в Житомирській області», – зазначив голова обласної ради.

1aamigr2
1aamigr3
1aamigr4
1aamigr5
1aamigr6

Прес-служба обласної ради