Ліга Чемпіонів. Барселона – Челсі

Без категорії

У домашній зустрічі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів Челсі не вдалося втримати мінімальну перевагу в битві з Барселоною. “Сині” пропустили, не змогли перемогти – і тепер не особливо зрозуміло, за рахунок чого колектив Антоніо Конте збирається перемагати Барсу на “Камп Ноу”.

Фаворит поєдинку простежується настільки чітко, що навіть букмекери неймовірно занизили котирування на перемогу і прохід іспанської дружини. Знайти пояснення цьому досить легко: Барселона, звичайно, не безгрішна і час від часу втрачає очки навіть в баталіях з аутсайдерами (мова про вилазку “синьо-гранатових” в Гран-Канарію в перерві між матчами з Челсі), але лондонці в цьому плані відрізняються куди більшою неохайністю.

В останній грі з Кристал Пелас, що стала переможною, “пенсіонери” мали проблеми з концентрацією – як інакше пояснити гол, пропущений в самій кінцівці? Крім цього Челсі після першого поєдинку з Барсою встиг поступитися обом Манчестерам і з тріском вилетіти з лігочемпіонський четвірки.

Безумовно, матч з Барсою для англійців важливий, тому що це, як то кажуть, відбувається тут і зараз, справи насущні, так би мовити. Питання з ЛЧ на наступний рік Челсі буде вирішувати пізніше, коли вилетить з нинішнього розіграшу. А станеться це, швидше за все, вже сьогодні, правда, провалу за рахунком від гостей чекати не варто.

Челсі припаркує горезвісний автобус часів Моуріньо і буде терпляче чекати свого шансу в одній з нечисленних атакуючих вилазок (по-іншому грати смерті подібно). Барсі ж винаходити щось екстраординарне і незвичайне потреби зовсім немає: цілком вистачить мінімальної перемоги або на худий кінець – сухої нічиї.

Орієнтовні склади:

Барселона: тер Штеген – Роберто, Піке, Умтіті, Альба – Ракітіч Пауліньо, Бускетс, Іньєста – Мессі, Л. Суарес

Челсі: Куртуа – Аспілікуета, Крістенсен, Рюдігер – Мозес, Канте, Фабрегас, Алонсо – Вілліан, Педро – Азар

Травмовано: Семеду – Д. Луїс, Барклі

Не зіграє: Коутіньо (заграний за інший клуб)

Під питанням: Іньєста – Рюдігер.

Прогноз: Тотал голів менше 4 у матчі, орієнтовний рахунок 2-0