Контактний зоопарк Multizoo в ТРЦ Глобал – це чудове місце!

Без категорії

Багато житомирян та гостей міста вже мали змогу відвідати чудовий заклад для дозвілля та відпочинку, який існує у Житомирі, – це контактний зоопарк Multizoo. 

Розташоване у ТРЦ Глобал, на площі біля 600 квадратних метрів, це місце приваблює своєю надзвичайною атмосферою та різноманітністю цікавих мешканців. 

Тут можна побачити більше 30 видів екзотичних тварин, птахів та риб, серед яких є лемури, лама, різноманітні мавпочки (у тому числі карликові), великі африканські черепахи, сімейство скунсів, японські карпи, ігуана, кролики та інші мешканці з різних континентів. 

Найближчим часом до зоопарку чекають прибуття єнотів та інших цікавих представників тваринного світу. «Житомиру дуже повезло, – розповідає один з відвідувачів, – тому що місто має тепер ще один чудовий заклад для якісного і чудового відпочинку для дітей та дорослих».

Зоопарк Multizoo названий контактним, тому що з більшістю тварин є можливість контактувати: доторкнутися, погладити та погодувати. Це робить відвідування зоопарку таким, що по особливому запам’ятовується та приносить неймовірні захоплюючі відчуття. 

Контакт з тваринами є безпечним, тому що всі тварини мають необхідні щеплення, перебувають під постійним наглядом досвідченого ветеринара, а також цілої команди кіперів, які слідкують за порядком та дотриманням правил поведінки з боку відвідувачів. Привітні та доброзичливі кіпери також виконують роль екскурсоводів, які можуть розповісти про цікавинки та особливості кожної тваринки.

Для усіх мешканців зоопарку були створені комфортні умови, максимально наближені до природних. Усі тварини мають просторі вольєри, необхідний температурний режим та збалансоване якісне харчування. Одним з вірних показників того, що тварини відчувають себе комфортно, є той, що вони розмножуються.

Організатори зоопарку розповідають про те, що мають щире бажання культивувати у відвідувачів любов до природи, а також сприяти всебічному розвитку для дітей та дорослих. Multizoo – це місце і для цікавого дозвілля, і для відпочинку. Окрім знайомства та спілкування з тваринами, тут є ще й цікава територія, де проводяться різноманітні майстер-класи. Малювання кольоровим піском, малювання на воді (ебру), малювання 3D-ручкою, пластімейк, аквагрим – ось не повний перелік ідей, які реалізовані креативними майстрами і які дадуть усім можливість розкрити свій творчій потенціал.

Якщо хтось думає про те, де приємно та з користю провести час з дітьми та друзями, – заплануйте свій візит до Multizoo. Якщо ви шукаєте місце для святкування дня народження своєї дитини, або ж для випускного вечора, – Multizoo запрошує вас до себе. Талановиті аніматори обіцяють зробити будь-яке ваше свято яскравим та незабутнім завдяки насиченим та цікавим авторським програмам.


Подробиці про роботу зоопарку, про акції, новини та знижки ви можете дізнатись з сайту:

http://multizoo.com.ua а також у соціальних мережах:

https://www.instagram.com/multizoo/

https://www.facebook.com/MULTIZOOua/

Зоопарк працює кожен день з 10 до 21 години та розташований за адресою у Житомирі: вулиця Київська, 77 (ТРЦ Глобал, біля магазину «Фокстрот»).