Голова обласної ради Володимир Ширма посадив ділянку лісу

Суспільство

Понад 5 тисяч сіянців дуба, сосни, калини та горобини висаджено 13 квітня на території Станішівського лісництва ДП «Житомирське ЛГ» під час проведення Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках».

До створення нового лісу долучився і голова обласної ради Володимир Ширма.

Метою Акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, ознайомлення та надання можливості учнівській молоді, представникам громадськості взяти участь у створенні лісів, підвищення довіри громадськості до діяльності лісогосподарської галузі.

Як зазначив Володимир Ширма, ліс є невід’ємною частиною нашого життя. «Висаджуючи сьогодні дерева, ми залишимо добрий спадок для підростаючих та майбутніх поколінь Житомирщини, закладаємо фундамент могутньому лісу. Так і держава, яку ми будуємо, має стати сильною і могутньою, гідною патріотів, що віддали своє життя за її незалежність», – вважає голова обласної ради.

Загалом у ході цьогорічної весняної лісокультурної кампанії буде створено майже 4 тисячі га нового лісу та 2,6 тисяч га буде доповнено.

Акція «Майбутнє лісу – в твоїх руках» триває з 2006 року.

За останні 12 років на Житомирщині висаджено понад 75 тисяч гектарів лісу.

1aaaalisl1

1aaaalisl2
1aaaalisl3
1aaaalisl4
1aaaalisl5
1aaaalisl7
1aaaalisl8
1aaaalisl9
1aaaalisl10
1aaaalisl13
1aaaalisl15
1aaaalisl16
1aaaalisl14