Команда Житомирської обласної ради – серед призерів та переможців IX обласної Спартакіади збірних команд органів місцевого самоврядування

Суспільство

На стадіоні «Спартак» 4 травня відбулись зональні змагання в рамках IX обласної Спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування.

Команда Житомирської обласної ради у складі працівників виконавчого апарату та депутатів обласної ради взяли участь у змаганнях разом із колегами з Житомирської міської ради, Житомирської, Корольовської та Богунської районних рад.

У результаті футбольна команда обласної ради здобула першість, перемігши минулорічних лідерів з міні-футболу – команду Житомирської міської ради.

Перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко став переможцем серед чоловіків у швидких шахах, а у змаганнях з настільного тенісу серед жінок обласна рада здобула друге місце.

Волейболісти обласної ради стали призерами змагань, посівши третє місце.

Фінал змагань відбудеться у місті Баранівка 18 травня, за результатами якого буде сформовано збірну команду області для участі у Всеукраїнській спартакіаді у місті Чорноморськ Одеської області.

1aaaaspartzh3

1aaaaspartzh4

1aaaaspartzh5

1aaaaspartzh7

1aaaaspartzh8

1aaaaspartzh1

1aaaaspartzh2

1aaaaspartzh9

1aaaaspartzh10

1aaaaspartzh13

1aaaaspartzh14

1aaaaspartzh15

1aaaaspartzh16

1aaaaspartzh18

1aaaaspartzh19

1aaaaspartzh20

1aaaaspartzh21

1aaaaspartzh23

1aaaaspartzh24

Прес-служба обласної ради