У Вищій волейбольній лізі Житомирщина вже представлена двома командами

Суспільство

За результатами другого фінального туру Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд Першої ліги, який проходив у Житомирі з 4 по 6 травня, переможцем став ВК «Полісся».

6 травня у спорткомплексі ЖНАЕУ відбулась фінальна гра ВК «Полісся» (Житомир) з ДЮСШ «Юність» (Біла Церква), під час якої наші дівчати впевнено перемогли з рахунком 3:0.

Відтак, у Вищій волейбольній лізі гратимуть дві команди від Житомирщини – це ВК «Житичі» та ВК «Полісся».

«Це історичний момент для нас, – зазначив під час церемонії нагородження голова обласної ради, голова федерації волейболу Житомирської області Володимир Ширма, – Вперше в історії житомирського волейболу обидві команди – і чоловіча, і жіноча вийшли у Вищу волейбольну лігу України».

Володимир Ширма привітав переможців чемпіонату з перемогою, подякував усім учасникам за достойні ігри, спортивний дух та за емоції, подаровані усім вболівальникам, та побажав йти лише вперед за перемогами.

Отож, третіми стали команда із Запоріжжя «Орбіта-Спортінтернат», друге місце посіла харківська команда ХОВУФКС.

В урочистій церемонії нагородження взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Лагута, начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Світлана Гресь, голова НОК в Житомирській області Олександр Оніщук.

1aaapolvol2

1aaapolvol6

1aaapolvol8

1aaapolvol9

1aaapolvol10

1aaapolvol12

1aaapolvol17

1aaapolvol18

1aaapolvol19

1aaapolvol20

1aaapolvol21

1aaapolvol22

1aaapolvol24

1aaapolvol25

1aaapolvol26

1aaapolvol27

1aaapolvol28