У Житомирі відбудеться I Регіональний форум «Житомирщина – територія можливостей»

Суспільство

У Житомирі 16 травня відбудеться I Регіональний форму «Житомирщина – територія можливостей», який поєднує ІІІ Форум роботодавців та Ярмарок вакансій.

І Регіональний форум – місце зустрічі усіх, хто зацікавлений у розвитку та раціональному використанні інвестиційного, виробничого, технологічного, природного, туристично-рекреаційного, культурного потенціалу Житомирщини.

Про це повідомляє прес-служба житомирської обласної ради.

Метою форуму є обговорення проблем та перспектив розвитку Житомирщини, формування стратегії, механізмів та інструментів розвитку регіону; демонстрація особливостей та наявного потенціалу області; формування позитивного іміджу Житомирщини та залучення інвестицій в регіон; налагодження системи комунікації представників державних та приватних інституцій, громадськості задля подальшого розвитку Житомирської області.

У програмі форуму передбачено економічний дискусійний клуб, панельні дискусії, під час яких обговорюватимуться питання дуальної освіти, виробництва, енергетики, спорту, культури, освіти і науки, децентралізації тощо.

Також у ході форуму тематичні виставки та виступ творчих колективів області.

Розпочнеться форум 16 травня о 9.30 оглядом виставкових експозицій, які буде розміщено на майдані ім. С.П. Корольова та на Новому бульварі.