11 громад Житомирщини отримають у власність понад 11 тисяч гектарів землі поза межами населених пунктів

Суспільство

6 червня о 13.00 у Головному управлінні Держгеокадастру у Житомирській області відбудеться офіційна передача земель сільського господарства державної форми власності за межею населених пунктів у власність 11 громад Житомирщини.

Держгеокадастр спільно із фахівцями громад протягом 4 місяців пройшов алгоритм передачі цих земель. Були опрацьовані всі подані земельні ділянки і виготовлені всі документи за кошт держави, як і передбачено алгоритмом.

«Понад 11 тисяч гектарів земель сільського господарства буде передано у власність громад. Це величезний ресурс, який відтепер буде використовуватись громадою для розвитку та зростання», – розповів Олександр Гнітецький, радник з просторового планування Житомирського ЦРМС.

Землі отримають Дубрівська, Вишевицька, Білокоровицька, Довбишська, Чижівська, Високівська, Краснопільська, Квітнева, Соколівська, Андрушківська, які були визначенні на передачу земель у лютому-травні 2018 році.

Підписання відповідних документів відбудеться о 13.00 в приміщені Головному управлінні Держгеокадастру у Житомирській області, вул. Довженка, 45. За детальною інформацією звертайтесь до Олександра Гнітецького, за телефоном 0932444008.