Кужель у Житомирі звинуватила Порошенка у тому, що не зруйнував монополізм

Без категорії

Народний депутат України Олександра Кужель виступила перед депутатами Житомирської міської ради під час сесійного засідання. 

У своєму виступі вона розкритикувала місцевих перевізників, які відмовляються перевозити пільговиків і запропонувала їм відмовитися від своїх маршрутів, а також Президента Петра Порошенка, за те, що не зруйнував монополізм в економіці.

Під монополізмом, мабуть, маються на увазі не лише олігархічні, а й місцеві регіональні бізнес-клани, інтегровані у місцеву владу, які блокують прихід на Житомирщину інвесторів з Києва та інших областей України. Про те, що бізнес-еліту Житомирщини, яка і є місцевою монополією, представляють у тому числі її однопартійці, нардеп, не згадала.

Отож, по мірі наближення президентських виборів в Україні, народних депутатів у Житомирі на сесіях міської і обласної рад, а також на різного роду зустрічах з виборцями ставатиме все більше і більше, приїжатимуть і кандидати в Президенти, і служіння українському народу перейде на вищий рівень. Ось тільки в Тетереві вже неможливо купатися, а це ж наша улюблена річка, і досі не дана відповідь на питання: “Хто здав Крим?”.