Павло Шупіков, Сергій Кузьміних та Ярмоленко Ірина ввійшли до сотні проекту «Нові лідери»

Суспільство

Нещодавно у Україні стартував національний проект «Нові лідери», покликаний стимулювати суспільну увагу до пошуку нових лідерів незалежно від сфери суспільних відносин, а також підтримати ідеї важливості особистого впливу кожного громадянина на майбутнє України через та активну громадську позицію.

Про це Репортер інформує PR-менеджер каналу ICTV Інна Чорна.

За результатами першого етапу відбору до сотні найкращих увійшло 3 представники з Житомирської області – Павло Шупіков, Сергій Кузьміних та Ярмоленко Ірина.

“Це достойні люди, які варті того, аби про них говорили. Можливо, саме представник Житомирщини стане переможцем проекту «Нові лідери» і зможе реалізувати свої амбітні ідеї”, – каже Інна Чорна.

Павло Шупіков – https://novilidery.com/lider/supikov-pavlo

Сергій Кузьміних – https://novilidery.com/lider/kuzminih-sergii

Ярмоленко Ірина – https://novilidery.com/lider/armolenko-irina

«Нові лідери» – національний телепроект, започаткований 34 громадськими організаціями України та підтриманий групою StarLightMedia. Мета проекту – показати широкому загалу, як багато в Україні енергійних людей, які готові якісно змінювати країну.  Долучитися до проекту міг кожен, хто знає як змінити Україну та готовий реалізовувати ці трансформації. Обмеженням був лише віковий бар’єр – 25 років. Також до участі не допускались особи, що перебувають (чи перебували) на посаді керівника центрального органу виконавчої влади або є (були) народними депутатами України.