Понад 40 учасників конкурсу від Фонду родини Розенблат  відвідали концерт «DZIDZIO»

Культура

Понад 40 житомирських школярів, які брали участь у конкурсі «Співай, Житомир!», відвідали концерт українського виконавця «DZIDZIO». Квитки талановитим дітям  подарували організатори конкурсу –  Фонд родини Розенблат.

«Ми оголосили конкурс «Співай, Житомир!», щоб дітки могли проявити себе. Вони співали пісні українською мовою і надсилали нам відеозаписи своїх виступів. Робіт прийшло дуже багато! Наші маленькі житомиряни дуже талановиті! Звісно, ми заохочували переможців конкурсу призами, а ще вирішили закупити квитки на концерт відомого українського виконавця «DZIDZIO». Він дуже популярний у дітей. Тож 17 травня, під час нагородження, повідомили цю новину і вручили квиточки нашим юним співакам. Діти були в захваті», – розповіла голова правління Фонду, Олена Розенблат.

Концерт відбувся у Житомирі, у літньому театрі «Ракушка», 22 червня.

«Моїй доньці  дуже сподобалось все! Ми вдячні за конкурс, за такі гарні призи,  за таку можливість для дитини! Крістіні 8 років і вона дуже щаслива, що потрапила на цей концерт, вона  давно мріяла побувати у «DZIDZIO» на концерті! Каже, що натанцювалась і наспівалась. Ми взагалі випадково взяли участь у  конкурсі «Співай, Житомир!», нам друзі скинули посилання на умови конкурсу на сторінці Фонду і нам так пощастило! Донька виграла його! Вона дуже гарно співає у нас. Побільше би таких конкурсів для дітей  проводили у нас», – каже  Ірина Григорчук, мама переможниці конкурсу у номінації «Соло», Крістіни Григорчук.

«Мені дуже сподобався концерт, я на нього чекала. Люблю «DZIDZIO», його пісні. Рада, що взяла участь у цьому конкурсі, такі конкурси треба проводити», – розповіла учасниця конкурсу «Співай,Житомир!», Дарина Кучерук.

«Дитині концерт дуже сподобався, вона там біля сцени стрибала і співала, навіть диск та листівки отримала зі сцени від «DZIDZIO». Треба ще проводити такі конкурси, вони мотивують дітей», – розповіла Світлана Кобилинська, мама Вікторії Кобилинської, учасниці конкурсу.

Фонд родини Розенблат постійно організовує творчі конкурси для школярів.

«В Житомирі багато талановитих дітей. Ми переконались в цьому, коли проводили конкурс для юних художників «Україна моєї мрій», або ж  для поетів і декламантів «Моя рідна українська мова», для науковців. Дітей треба заохочувати проявляти себе. І ми, наш Фонд, намагаємось це робити», – розповів засновник Фонду, Борислав Розенблат.