Всеукраїнська спартакіада-2018: команда Житомирщини вже має перші здобутки

Суспільство

Вже традиційно депутатський корпус Житомирської області на чолі з головою обласної ради Володимиром Ширмою представляють наш край на головних спортивних змаганнях для органів місцевого самоврядування –  Всеукраїнській спартакіаді депутатів усіх рівнів.

VІІ Всеукраїнська спартакіада  стартувала  5 червня у місті Чорноморськ Одеської області та триватиме до 9 червня.

Цьогоріч змагатись за звання найсильнішої та найспортивнішої області приїхали 16 команд. Кожна команда налічує по 25 представників, які змагатимуться у 5 видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, швидкі шахи і шашки.

Збірна команда Житомирщини  представлена переможцями фінальних змагань обласної спартакіади.

Отож, у складі нашої команди  – голова Пулинської районної ради Анатолій Липко та голова Коростенської районної ради Василь Клименко, Станішівський сільський голова Юрій Матвійчук, Кочерівський сільський голова Катерина Слюсаренко. У складі команди також грають і депутати обласної ради Юрій Довгополий, Валентин Саківський та Руслан Павлюк. Очолюють делегацію з Житомирщини голова обласної ради Володимир Ширма та голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Борис Шевчик.

Відкрили змагання на центральному стадіоні Чорноморська «Шкільний». Після урочистого параду команд, прапор України підняли керівники делегацій-переможців минулорічних змагань – Івано-Франківщини, Черкащини та Житомирщини.

Хвилиною мовчання учасники змагань вшанували пам’ять директора та засновника Спартакіади, голови фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Київської області – Миколи Жирного, який передчасно пішов з життя 4 червня.

Нагадаємо, що збірна команда Житомирської області два роки поспіль стає бронзовим призером турніру.

«Маємо йти лише вперед, до перемоги. Наше завдання мінімум – здолати одну сходинку вверх і ні в якому разі не поступитися позиціями!», – сказав під час організаційних зборів команди Володимир Ширма.

1aaaaachornsp15

1aaaaachornsp19

1aaaaachornsp18

1aaaaachornsp20

1aaaaachornsp21

1aaaaachornsp22

1aaaaachornsp23

1aaaaachornsp24

1aaaaachornsp26

1aaaaachornsp25

1aaaaachornsp27

1aaaaachornsp28

1aaaaachornsp29

За результатами першого спортивного дня Всеукраїнської спартакіади депутатів усіх рівнів збірна команда Житомирської області отримала вже перші результати.

У командних видах спорту, а саме футзалі та волейболі, наші представники лідирують у своїх групах.

Футболісти розгромили збірні команди Київської та Полтавської областей з рахунком 5:1 та 2:0 відповідно. По волейболу  наша команда обійшла суперників з Вінниччини та Буковини з рахунком 2:0 та 2:1.

У Чорноморську Одеської області з 4 по 9 червня триває Всеукраїнська спартакіада депутатів усіх рівнів. Офіційне відкриття заходу віідбулось 5 червня.

1aaaaachornsp1

1aaaaachornsp5jpg

1aaaaachornsp6

1aaaaachornsp10

1aaaaachornsp12

1aaaaachornsp30

1aaaaachornsp31

1aaaaachornsp32

1aaaaachornsp33

1aaaaachornsp35

Прес-служба обласної ради