Житомирян запрошують відвідати Майстерню міста

Без категорії

Майстерня міста – урбаністично-культурний проект, який вперше відбувся у Житомирі у вересні 2016 року.

Це платформа, на якій громадськість може поділитися власним баченням розвитку міста та ознайомити усіх бажаючих з інструментами, за допомогою яких можна змінити Житомир. Важливо, що даний проект об’єднує міську владу, громадські організації та активних мешканців міста, дає можливість провести спільний діалог між тими, хто має бачення розвитку міста та готовий над цим працювати. Теми, що підніматимуться на майстерні міста: громадський простір, міська культура, велотранспорт, екологія та енергоощадність.

У Житомирі захід відбувається у рамках реалізації проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», що впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft fürInternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Житомирською міською радою та фінансується урядами Німеччини і Швейцарської Конфедерації.

Про це повідомляє сайт міської ради.

Де та коли відбудеться Майстерня міста 2018?

Місце проведення: майданчик на вул. Пушкінська.

Дата проведення: 6-11 червня 2018 року

Пріоритет Майстерні міста Житомир 2018 – зелене місто  

До участі запрошуються громадські організації, ініціативи, представники міської влади, архітектори, ландшафтні дизайнери, митці, ремісники, активні студенти, волонтери, жителі Житомира, які зацікавлені у розвитку та оновленні рідного міста, а також прагнуть спільно вирішувати проблеми громади.

Відкриття 6 червня об 11:00.